Haemme uusia soittajia!

Koesoitot Riihimäellä 29.9.2019


Haemme uusia soittajia!

Sinfoniaorkesteri Vivo on Suomen ainoa valtakunnallinen ja täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri. Orkesterin taiteelliset tavoitteet ovat korkealla ja sen yhteishenki on huikea. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Erkki Lasonpalo

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan!

Haemme helmikuussa uusia soittajia kaikkiin soittimiin.

Voit hakea Vivoon, jos olet 13–24-vuotias nuori, joka on edennyt musiikinopinnoissaan jo pitkälle ja jos sinua kiinnostaa soittaa lähes ammattimaisesti toimivassa nuoriso-orkesterissa. Vivo konsertoi ympäri Suomea ja ulkomaillakin, ja se tarjoaa nuorille muusi-koille mahdollisuuden kehittyä soittajana huippukapellimestarien johdolla.

Kevään koesoitot järjestetään Riihimäen musiikkiopistolla (Valtakatu 10) sunnuntaina 12.2.2023 klo 12 alkaen. Tarkempi koesoittoaika sovitaan kanssasi ilmoittautumisen jälkeen.

Koesoitto kestää noin 10 minuuttia. Varaudu esittämään vapaavalintainen, 3–5 minuuttia kestävä kappale esimerkiksi viime aikoina harjoittelemastasi ohjelmistosta. Voit esittää myös kaksi lyhyempää, tyyliltään erilaista kappaletta.

Lisätietoja Sinfoniaorkesteri Vivosta ja koesoittoilmoittautumisen löydät painamalla tästä. Lähetämme tarkemmat ohjeet koesoitoista ilmoittautumisen jälkeen.

Kysy lisää: Auli Numminen, 0400 966 350, auli.vivo@kolumbus.fi

Tervetuloa mukaan!